• Svenska
    • Norskt Bokmål
    • Engelska

Kedjetäcket har gjort underverk!

28 september, 2017

Vi fick ett jättefint brev och en vacker blomma av en tjej som fått prova Kedjetäcket. Hon kom till oss för att hon hade mycket kraftiga sömnproblem och inget hon ditintills hade provat hade hjälpt. Hon fick ett täcke förskrivet och sover nu, äntligen, tack vare det.

Brev från Caroline 130626

”Vill tacka oerhört mycket till personalen på Somna, Stenkullen för all hjälp jag fick när min sambo ringde helt hjälplös till er och engagemanget ni gav oss, trots att ni inte är en butik och lånar ut täcken. Kedjetäcket har gjort underverk! Från att ha sovit 2-3h/natt, 4 om jag hade tur, vaknade med hjärtklappning m.m. till att somna snabbt på kvällen och idag sover jag 6-9 timmar varje natt med Kedjetäcket! 🙂 Sover jag utan det kommer den gamla oron i kroppen snabbt krypandes. Har även använt täcket framför tvn för att komma ner i varv, helt obeskrivligt skönt. Barnen totalt älskar täcket och kryper under så fort dom får chansen. 🙂

Jag lever ett väldigt aktivt liv alla mina vakna timmar och har därför fått JÄTTESVÅRT att varva ner. Idag lägger jag mig under Kedjetäcket, efter 5 minuter känner jag en varm känsla, avslappning i kroppen, helt otroligt! Är det riktigt illa någon dag har jag vikt täcket dubbelt och lagt över benen eller bröstet. Enligt mig och min sambo är detta täcket helt otroligt och vi förstår inte varför vårdcentralerna och sjukhusen inte delar ut Kedjetäcken istället för alla miljarder sömntabletter, lugnande och antidepressiva som skrivs ut. Jag vet, har varit med om det i flera år tills min sambo fick nys om Somna, Kedjetäcket, vilket är det bästa jag haft.

Jag kan inte beskriva i ord hur tacksam och glad jag är att det finns människor som er på Somna!

MVH Caroline”

Vi på Somna vill tacka dig, Caroline, för dina fina ord och blomman. Det är så roligt när vi får höra hur det gått för någon på detta vis. Och framförallt är vi så glada för din skull, för att du äntligen får sova.