• Svenska
    • Norskt Bokmål
    • Engelska

Kedjetäcket har förändrat mitt liv.

28 september, 2017

Fantastiskt och helt otroligt. Jag har fått mitt liv tillbaka efter över 30 års sömnlöshet som självklart beror på att jag har neuropsykiatriska problem men jag har aldrig blivit diagnostiserad utan försökt klara av livet ändå med familj och heltidsjobb. Symptomen är uppenbara och på mitt arbete är det många som betraktar mig som mycket introvert och udda, vilket inte är populärt i dagens arbetsliv där det går ut på att vara social m.m. Detta blir ju inte bättre av att jag alltid haft svårt att sova och dragits med en enorm sömnbrist alla veckans dagar i stort sett.

Kedjetäcket som jag nu inte kan tänka mig att sova utan ger mig en mycket bättre sömn-kvalitet samt att jag har lättare att somna om. Jag tar samma dos sömnmedicin som tidigare och har lika många uppvaknanden under natten men somnar lättare om och sömnen är djupare och mer kvalitativ vilket gör att jag klarar dagarna och livet mycket bättre än förut.

Vad jag inte kan förstå är vårdcentralernas okunskap om Kedjetäckets fantastiska egenskaper för oss som lider av permanent sömnbrist där ingenting hjälper. För mig är det helt obegripligt att läkarna inte tagit till sig av denna kunskap. För övrigt anser jag att det är vansinnigt att man numera diagnostiserar varenda unge (barn) för att man över huvudtaget ska få extra stöd i skolan m.m. Det borde vara en självklarhet med extra stöd för de barn som behöver detta i skolan utan att barnet ska stämplas eller medicineras – men nu kom jag in på ett annat ämne.

Jag kommer inom kort att genomgå en operation p.g.a. en axelskada och jag är mer rädd för att vara tvungen att vara utan kedjetäcket en tid efter operationen är vad jag är för själva operationen….

Stort tack Somna för Kedjetäcket som förändrat mitt liv. Jag kommer säkert att senare beställa ett täcke till soffan också så jag slipper släpa täcket fram och tillbaka.

Hälsningar från en mycket tacksam kund // Lotta