• Svenska
    • Norskt Bokmål
    • Engelska

Isabella Löwengrips recension av Kedjetäcket

28 september, 2017

”Nu har det gått två veckor och jag älskar mitt täcke”

Jag har nämligen ett kedjetäcke! Det betyder att mitt täckte inte längre är ett fluffigt ett utan väger 8 kg med kedjor insydda. Galet? Inte för oss med adhd. Jag äter ofta lugnande på kvällen för att komma ner i varv, inga starka grejer (lergigan) och det är egentligen okej under graviditeten men går det att undvika så vill jag helst det.

Tänk om man hade varit singel och bjudit hem den man dejtat och ska sova ihop för första gången.. Snacka om chock mannen skulle få om kan plötsligt upptäckte att jag sover med kedjor … he he

Jag fick möjlighet att testa ett kedjetäcke från somna.eu och göra en recension. Först var jag skeptisk. Och första natten var väl inte toppen, det kändes lite klaustrofobiskt och jag som snurrar runt hela nätterna och sprattlar med benen upplevde ju täcket väldigt tungt att behöva lyfta hela tiden. Men! Jag lät det gå några nätter för att vänja mig och sakta men säkert slutade jag att sprattla och behovet av att snurra runt som en krokodil i vattnet minskade.

Nu har det gått två veckor och jag älskar mitt täcke och längtar efter få krypa ner under det varje kväll. Känslan att ligga under en tyngd på åtta kilo är ungefär som om man har fått en timmas massage och kommer ner i en djupavslappning, då kroppen känns alldeles tung. Lite så är känslan men att den kommer på några minuter. Dock har jag restless legs ändå vissa nätter, men det har blivit bättre helt klart. Jag menar, det är en kedjor och ingen mirakelprodukt. Hade det varit magiskt med kedjor så hade jag nog burit en brynja alla tillfällen då jag inte uppskattat min överenergi men riktigt så fungerar det ju inte…  Gillis sover i vår säng halva nätterna och det går hur bra som helst, han ligger inte under täcket och skulle han hamna under med någon kroppsdel är det ändå jag som tar tyngden. Dock kommer jag inte sova med detta täcke när nya bebisen kommer.

http://www.blondinbella.se/2014/12/kedjetacke/