• Svenska
    • Norskt Bokmål
    • Engelska

Om oss

Vi på Somna är övertygade om att en bra dag börjar med en god natts sömn. Och att en bra dag fortsätter med naturliga pauser där man kan stanna upp, sänka axlarna några minuter, hitta fokus och landa i sig själv. Idag är det många som behöver hjälp med det, ibland på grund av sjukdomsrelaterade besvär, men också för att allt fler känner ångest, oro och stress i vardagen.

I över tio år har vi utvecklat och tillverkat våra produkter utifrån vetenskapliga studier och teorin Sensory Integration (SI) om tyngdens och tryckets lugnande inverkan. Vårt kedjetäcke hjälper människor över hela världen med sömnbesvär genom sin omslutande, lugnande känsla.

Vi är ett svenskt företag som tillverkar våra produkter för hand, och i och med att vi även distribuerar kan vi alltid garantera högsta kvalitet och service. Våra produkter är bland de mest beprövade och använda på marknaden, och är både miljö- och kvalitetscertifierade. Våra tyngdprodukter säljs av ett flertal återförsäljare runt om i Europa samt Japan och Australien. Det går även bra att beställa här direkt i vår webbshop.

Våra produktspecialister är erfarna arbetsterapeuter och fysioterapeuter vilket borgar för en god förståelse för användarens situation och vilka olika produkter som fungerar i specifika sammanhang viktiga för individen.