• sv
    • en
    • de
    • nb

Vi söker marknadskoordinator

Av Carina Andersson | 13 oktober, 2017

Hos oss på Somna AB kan du göra skillnad, varje dag. Vi utvecklar, tillverkar och säljer produkter som hjälper personer med sömnsvårigheter. Oavsett om det är sjukdomsrelaterat eller inte, kan Somna:s Tyngdtäcke®, bidra till att ge den sömn som alla personer förtjänar och är i behov av.

För att komma igenom i bruset och skapa kännedom om tyngdprodukter, är Marknadskoordinatorn en nyckelperson för att synas i media och finnas högt i söksammanhang.

Somna AB har funnits i 10 år. Vi är fortfarande ett relativt litet team så det är viktigt du blir en del av oss som arbetar med såväl Sverige som distributörer runtom världen. Kontoret finns i Göteborg.

Rollen som Marknadskoordinator är operativ, men förutsätter ett strategiskt angreppssätt. Syftet med all kommunikation är att skapa medvetenhet om att tyngdprodukter finns och att de ger människor med neuropsykiatriska funktionshinder en bättre möjlighet till en fungerande vardag men att de också är en lösning för alla som behöver sova bättre. Merparten av våra kunder är idag förskrivare av hjälpmedel. Förståelsen och respekten för denna typ kommunikation är ett viktigt element.

 

Frågor: Anette Laurell, marknadschef 0703-79 22 82, anette@somna.se

 

Ansökan: Senast 1 november 2017 via e-post till ann-charlotte@somna.se

 

 

»Läs mer om rollen och ansökan här