• sv
    • en
    • de
    • nb

Teknisk Produktchef med inriktning textila applikationer

Av Carina Andersson | 17 oktober, 2017

Du blir ansvarig för att utveckla vårt sortiment av tyngdprodukter som hjälper personer med sömnsvårigheter. Du ska, tillsammans med säljorganisationen, tolka vad kunderna behöver och omsätta detta i konkreta utvecklingsprojekt, vilka du driver tillsammans med tillverkande part. I detta arbete ingår även samordning av användartester.

 

Du kommer att ansvara för produktspecifikationer, bill off material-underlag samt tekniska skisser/instruktioner för produktion. Likaså att ombesörja tester relaterade till olika funktions- och miljöstandarder.

 

För mer omfattande projekt drivs arbetet tillsammans med designbyrå. En del i detta är att söka nya innovativa textilmaterial för tillämpning i olika produkter. Som person har du ett innovativt angreppsätt men är samtidigt en person som arbetar systematiskt

 

Din bakgrund omfattar kunskap om textila materials egenskaper och mönsterkonstruktion, samt förståelse för olika maskiner och sömmars egenskaper. Mer formellt är du högskoleutbildad textilingenjör eller designtekniker.

 

Frågor: Anette Laurell, marknads- & utvecklingsansvarig, 0703-79 22 82, anette@somna.se

Ansökan: Senast 25 november 2017 via e-post till ann-charlotte@somna.se