• sv
    • en
    • de
    • nb

Somna söker ERGOTERAPEUT/FYSIOTERAPEUT i Norge

Av wallmanderco | 16 augusti, 2017

Vi söker dig som i grunden är legitimerad ergoterapeut eller fysioterapeut. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet och vill bli en del av ett dedikerat kund- och användarfokuserat team. Du arbetar med kollegorna i Sverige men ansvarar för försäljning, produktinformation och utbildning av våra kunder i Norge. Ditt arbete medför resor med bil och tåg/flyg samt övernattning. Vi ser gärna att du utgår från Oslo eller omnejd.

Du har: 2-4 års arbetserfarenhet, körkort för bil, behärskar norska och engelska. Vi erbjuder: Tillsvidareanställning, fast månadslön, tjänstebil. Ansökan till: Mats Dörring, VD, mats@somna.se, +46 (0)705-65 15 74 senast 2017-09-15.

Somna är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och distribuerar kognitiva hjälpmedel baserade på tyngd och tryck. Användaren upplever ett lugn och därmed en ökad känsla av trygghet, vilket dämpar bland annat ångest, motorisk och psykisk oro samt sömnsvårigheter. Somnas patenterade innovation Kedjetäcke® är avsedd för nattsömn och kompletteras med olika dagprodukter som exempelvis västar, kragar och filtar. Vi är idag 15 anställda med försäljning i flera länder.